Jeelo 2 Inloggen

jeelo 2 inloggen hieronder opgesomd :

1. aanmelden Jeelo

https://kardinaaldejong.mijnjeelo.nl/
aanmelden Jeelo


Aanmelden voor leerkracht.

2. Jeelo inlogsite – Basisschool De Firtel

https://www.bs-defirtel.nl/pagina/328910/Jeelo+inlogsite

Ze bevatten content voor groep 1 tot en met 8 en dekken de kerndoelen van Oriëntatie in de wereld en Kunstzinnige oriëntatie af. Naar de Jeelo inlogsite:.

3. Instructie voor ouders Inloggen Mijn Jeelo

https://www.martinusschoolmillingen.nl/bestanden/473194/Instructie—Inloggen-Mijn-Jeelo-door-ouders.pdf

Uw kind heeft een persoonlijke inlog voor Mijn Jeelo gekregen. Met deze … uw kind in groep 1 en 2 zit kunt u alleen de eenheden met een geel handje bekijken.

4. Voor ouders – Jeelo

Voor ouders

Elk kind heeft een eigen inlog tot de leeromgeving Mijn Jeelo. … in groep 7 en 8 en vertelt een opa over het dagelijks leven van vroeger in groep 1, 2, 3 en 4.

5. Jeelo – Jeelo

Jeelo

2

6. Doe mee – Jeelo

Doe mee

2. Oriënteer je op de opbrengsten en kosten. De Jeelo-community heeft als … Na de workshop kan het team Mijn Jeelo met een demo-inlog verder verkennen.

7. Jeelo – OBS De Graswinkel

https://www.obsgraswinkel.nl/pagina/376579/Jeelo

Jeelo biedt een eigen, digitale leeromgeving. Leerlingen krijgen hun eigen inlog en kunnen op elke plek werken, ook thuis. Ouders en leerlingen zijn hierdoor …

8. Jeelo – de Rietgors, Leuvenheim

https://www.obs-rietgors.nl/Anders-Leren/Jeelo

Iedere leerling heeft een inlog op digitale leeromgeving Mijn Jeelo en heeft zijn eigen individuele leerroute binnen het project. Jeelo is ook een portfolio. De …

9. Jeelo – Zilverberg

https://www.zilverbergoverasselt.nl/pagina/393564/Jeelo

Jeelo. Beste ouder(s) en verzorger(s), Hier vindt u de flyers van de thema's die dit jaar schoolbreed aan bod komen. Naast de flyer … Uw zoon/dochter heeft een eigen inlog code. Hiermee … Project 2: Maken van je eigen product · Project 3: …

10. Mijn Jeelo – PDF Free Download – DocPlayer.nl

https://docplayer.nl/24602994-Mijn-jeelo.html

2 Mijn Jeelo Inhoud De functies De voordelen 3 Voor wie 4 Leren bevorderen 5 Aan de slag Inloggen 6 Projecten klaarzetten 7 Voorbereiden project 8 …

11. Jeelo | De Bonckert

Jeelo

Jeelo. Op de Bonckert bieden we onze leerlingen zaken die te maken hebben … Tijdens elk Jeeloproject zullen we 2 maatschappelijke organisaties betrekken.

12. Jeelo – Basisschool Laurentiushof in Vierlingsbeek

https://www.laurentiushof.nl/visie/jeelo-/

Jeelo op Laurentiushof 'Je Eigen Elektronische Leer- omgeving'. … Wij werken met 12 projecten in een 2 jarige cyclus. … Mijn Jeelo – een leeromgeving, leerlingvolgsysteem en portfolio ineen – kunnen kinderen en ouders ook thuis inloggen.

Plaats een reactie