Mijn Bevolkingsonderzoek Inloggen

Officiële mijn bevolkingsonderzoek inloggen inclusief mijn bevolkingsonderzoek digid, uitslag bevolkingsonderzoek via digid, oproepschema bevolkingsonderzoek, bevolkingsonderzoek afspraak maken, bevolkingsonderzoek prostaat, informatielijn bevolkingsonderzoek, wanneer bevolkingsonderzoek mammografie, bevolkingsonderzoek mannen.

Afspraak maken, wijzigen of afzeggen

https://www.bevolkingsonderzoeknederland.nl/borstkanker/afspraak-maken-wijzigen-afzeggen/

mijn bevolkingsonderzoek inloggen

Dit kunt u doen via de afspraakmodule in Mijn Bevolkingsonderzoek . Klik op deze link en u kunt inloggen in uw Digid omgeving. Heeft u nog vragen?

Login – Bevolkingsonderzoek Nederland

https://www.bevolkingsonderzoeknederland.nl/professionals/bevolkingsonderzoek-darmkanker/login/

Inloggen Mijn Bevolkingsonderzoek . Deze website maakt gebruik van anonieme cookies om het gebruik te analyseren en de gebruikerservaring te verbeteren.

FAQ

Hoe krijg je de uitslag van het bevolkingsonderzoek?

Hoe krijg ik de uitslag? U ontvangt de uitslag binnen 4 weken per brief. Uitslag uitstrijkje: U en uw huisarts ontvangen de uitslag van het uitstrijkje. Uitslag zelfafnameset: Alleen u ontvangt de uitslag.

Hoe aanmelden voor bevolkingsonderzoek?

Als u een uitnodiging heeft ontvangen, kunt u zelf een afspraak maken, verzetten of afzeggen. Dit kunt u doen via de afspraakmodule in Mijn Bevolkingsonderzoek. Klik op deze link en u kunt inloggen in uw Digid omgeving.

Waarom Om de 2 jaar mammografie?

Een langere periode tussen twee onderzoeken in zorgt ervoor dat er minder gezondheidswinst behaald wordt met het bevolkingsonderzoek. De komende jaren, tot 2039, zouden bij borstonderzoek om de 2 jaar jaarlijks ongeveer 1450 sterfgevallen worden voorkomen.

Hoe snel bericht na bevolkingsonderzoek?

U krijgt binnen tien werkdagen een brief met de uitslag. Welke uitslag is mogelijk? Als u over twee jaar nog geen 76 jaar bent, krijgt u weer een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek.

Verwant

Borstkanker – Bevolkingsonderzoek Nederland

https://www.bevolkingsonderzoeknederland.nl/borstkanker/

Het bevolkingsonderzoek borstkanker is voor vrouwen tussen de 50 en 75 jaar. Het is bedoeld om borstkanker zo vroeg mogelijk te ontdekken.

Bevolkingsonderzoek darmkanker

https://www.bevolkingsonderzoeknederland.nl/darmkanker/

Het bevolkingsonderzoek darmkanker is voor mannen en vrouwen van 55 t/m 75 jaar. Het is bedoeld om voorstadia van … Inloggen Mijn Bevolkingsonderzoek .

De uitnodiging – Borstkanker – Bevolkingsonderzoek Nederland

https://www.bevolkingsonderzoeknederland.nl/borstkanker/de-uitnodiging/

Dit kunt u doen via het cliëntportaal Mijn Bevolkingsonderzoek . U bent welkom in één van onze onderzoekscentra. Heeft u nog vragen?

Bevolkingsonderzoek borstkanker – RIVM

https://www.rivm.nl/bevolkingsonderzoek-borstkanker

17 nov. 2022 — Borstkanker komt het meest voor bij vrouwen boven de 50 jaar. Bent u tussen de 50 en 75 jaar? Dan krijgt u een uitnodiging om mee te doen …

Home | Borstkanker – Bevolkingsonderzoek

https://borstkanker.bevolkingsonderzoek.be/

Het Vlaams Bevolkingsonderzoek Borstkanker geeft vrouwen van 50 tot en met 69 jaar de kans om elke twee jaar een kwaliteitsvolle screeningsmammografie te laten …

Related posts:
Mijn Obvion.Nl Inloggen
Mijn Anbo Inloggen
Mijn.Ag5.Nl Inloggen
Mcdonalds Wifi Inloggen

Leave a Comment