Hoe laat is er voetbal vanavond

Als u op zoek bent naar een oplossing van Hoe laat is er voetbal vanavond dan moet u de gegeven handige tips & trucs en handleidingen raadplegen. We hebben alle gerelateerde vragen op een rij gezet om u een zo goed mogelijke oplossing te bieden.

Welke zender is het voetbal?

De KNVB bekerwedstrijden op ESPN zijn live te zien op mogelijk, en afwisselend, ESPN, ESPN 2, ESPN 3, ESPN 4 of ESPN Extra. Hetzelfde geldt voor de samenvattingen van de KNVB Beker en de analyses.

Is er live voetbal op tv?

Volgens onze informatie worden er vandaag geen voetbal wedstrijden uitgezonden op televisie.

Is er vandaag Eredivisie voetbal?

Zijn er vandaag wedstrijden in de Eredivisie? Nee, helaas. Er zijn vandaag helaas geen wedstrijden in de Eredivisie.

Welk team speelt morgen?

Jong Oranje – EK-kwalificatie
  • Letland Onder-21. 16:30. Israël Onder-21.
  • Noord-Macedonië onder-21. 17:00. Armenië Onder-21.
  • Luxemburg Onder-21. 19:30. Zweden Onder-21.
  • San Marino Onder-21. 20:30. Polen Onder-21.
  • Frankrijk Onder-21. 20:45. Servië Onder-21.

Wat zijn de sportzenders van Ziggo?

Je hebt dan 6 kanalen vol topsport met: Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Docu en Ziggo Sport Tennis. Op Ziggo Sport zie je heel veel verschillende sporten en Ziggo Sport kan uiteraard één sportevent tegelijk uitzenden.

Is er voetbal op Ziggo sport?

Voetbal op Ziggo Sport

Voor live topvoetbal zit je helemaal goed bij Ziggo Sport. Van Virgil van Dijk tot Frenkie de Jong en van de Premier League tot de Champions League. Alle wereldsterren en de grootste voetbalcompetities zie je live op Ziggo Sport.

Waar is er voetbal op tv vanavond?

Voetbal live vandaag

Zo kun je iedere voetbalwedstrijd vandaag live kijken. De wedstrijden van vandaag kijk je live bij Ziggo Sport Totaal, ESPN, RTL of de NOS (Nederland 1, 2 en 3).

Waar kan ik de voetbal kijken?

Bij NLZIET kun je naar Europees voetbal kijken waar en wanneer jij maar wilt. Of je nou onderweg bent of thuis zit, je hoeft niks te missen van de wedstrijden in de Champions League, Europa League, Europa Conference League, Nations League, Super Cup en het WK.

Waar kan ik live streams kijken?

Live streams zijn uitzendingen van een evenement zoals sportwedstrijden die live via het internet te bekijken zijn op je computer, tablet of mobiel.

RTL kanalen: RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8
  • Ziggo.
  • KPN.
  • Tele2.
  • Canal Digital.

Waarom geen Eredivisie op 30 januari?

Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 januari wordt er niet gevoetbald in de Eredivisie, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A en Ligue 1. Dit weekend valt namelijk in een geplande interlandperiode van de FIFA. Waar alle continenten van de gelegenheid gebruikmaken, heeft de UEFA géén interlandperiode ingelast.

Waarom 30 januari geen Eredivisie?

Er zijn dus geen interlands in Europa in dat weekend, maar er is dus ook geen competitievoetbal. “We hebben het overlegd met de clubs uit de Eredivisie en zij hebben aangegeven dat weekend liever niet te spelen, omdat er toch veel spelers uitvliegen naar continenten waar wel interlands worden gespeeld.”

Waar kan ik Eredivisie live kijken?

Eredivisie kijken doe je via ESPN

In Nederland kun je via ESPN live Eredivisie-wedstrijden kijken. Goed nieuws: ESPN zit in ons basispakket voor Interactieve TV. Via dit kanaal kun je live Eredivisie kijken op je televisie, maar ook op andere apparaten.

Leave a Comment